Registreer een nieuwe onderneming


Indien u wenst kan zich nu reeds registreren. Rapporteren is echter pas mogelijk vanaf 15 april 2019. U dient zich na 15 april 2019 dan opnieuw aan te melden om te rapporteren.

Werkwijze om te rapporteren

In eerste instantie willen we weten of u voor uw eigen onderneming of voor een onderneming van een derde partij rapporteert.

 

Registreer uw eigen onderneming of de onderneming waarvan u werknemer bent
Registreer via dit formulier uw onderneming. Duid aan of u de gegevens wil rapporteren voor uw eigen onderneming, of voor een andere onderneming die u hiervoor schriftelijk de toestemming verleend heeft (bijvoorbeeld per volmacht of contract).
Activeer uw account via e-mail
U geeft eerst de gegevens van uw eigen onderneming in, alsook uw contactgegevens als gebruiker. Voor uw eigen onderneming kan slechts één gebruiker aangemaakt worden. (Zorgt u voor de rapportering van meerdere andere bedrijven, dan registreert u deze bedrijven in stap 3). U ontvangt op het e-mailadres waarmee u registreerde een bericht met de vraag om uw registratie te bevestigen. Deze e-mail bevat een link, waarop u eenvoudig kan klikken om uw gegevens te activeren en u voor de eerste keer aan te melden.
Beheer en rapporteer de hoeveelheden
Na activeren kan u starten met de rapportering voor de eigen onderneming, of voor de ondernemingen waarvoor u rapporteert.